Γ Εθνική / Τοπικά

Η νίκη στο τοπικό ντέρμπι και οι δηλώσεις – φωτιά! (vid)

Με γκολ του αρχηγού Σίμου Παπαδόπουλου στο 82ο λεπτό, ο Πιερικός επικράτησε 1-0 του Διαγόρα Σεβαστής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος, οι μελανόλευκοι βρίσκονται στην 9η θέση και στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και πέντε ομάδες ενδιάμεσα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pieriasport

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (90’ Μάρκο), Κοκονόζι (80΄ Γαλανόπουλος), Λούγκος, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (68’ Κολομπάκης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης (54’ Χατζηκωνσταντίνου), Δημητρίου, Τάχος, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου, Μίχος, Μπενίσκος, Γεωργίου (85’ Μυλωνάς), Καράμπελας (72’ Κατσιαμήτας).

Συνέντευξη Τύπου με δηλώσεις φωτιά!

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας Παπαδόπουλος και ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας (και δύο ποδοσφαιριστές, ο Λευτέρης Καρατζάογλου, από το Διαγόρα Σεβαστής και ο Αλεξάντερ Σεχολάρι, από τη νικήτρια ομάδα του Πιερικού), παραθέτουν συνέντευξη τύπου και θέτουν το «δάκτυλο επί των τύπων των ήλων», μετά το τέλος του πιερικού ντέρμπι και τη νίκη των γηπεδούχων με 1-0, απαντώντας, μεταξύ άλλων, στις αποκλειστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Metrosport.gr, Nίκου Κολίτση, με δηλώσεις, αναλύσεις και ατάκες φωτιά που θα συζητηθούν, από τη διαιτησία και τη γλωσσολογική ανάλυση του λήμματος “συνένωση”, μέχρι το βοηθητικό γήπεδο “μοκέτα”, τους 5000 φιλάθλους και τον ύπνο τα βράδια…

Πηγή βίντεο : deusexmachina214

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected