Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Πανιώνιος…on the road!

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ένα πολύ καλό ματς έγινε στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, δημιούργησαν φάσεις για γκολ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκίνησε δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά στο 24′ με το σουτ του Μπεν που όμως μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ. Η πίεση των “κυανέρυθρων” συνεχίστηκε και στο 26′ ο Μασούρας με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Πανιώνιος χτύπησε ξανά. Ο Μασούντ έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Μπεν κι εκείνος με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 66′ με τον Λε Ταλέκ να βρίσκει με κεφαλιά τον Ντιγκινί και τον τελευταίο να νικάει τον Γιαννιώτη για το 2-1.

Ο Μασούντ λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 85′, καθώς επιχείρησε ένα σουτ από το κέντρο βλέποντας εκτός τέρματος τον Γκορμπούνοφ, αλλά ο κίπερ του Ατρομήτου πρόλαβε κι έδιωξε. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον Πανιώνιο να μειώνει στους έξι βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (84′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας (75′ Μασούρας), Γεσίλ (67′ Λάμπρου)

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (67′ Πλατέλλας), Λαζαρίδης, Φυντανίδης, Παντελιάδης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Μπάγκα (59′ Τόνσο), Ντιγκινί, Κυριακίδης, Λε Ταλέκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected