Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρρειος νίκη με τρομερό Λεάλ!

Το…αυτονόητο έκανε ο Εργοτέλης στις Μουρνιές, κερδίζοντας με 1-2 την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής και διατηρώντας το πλεονέκτημα τίτλου έναντι του Ιωνικού που επικράτησε με 0-2 επί του ΠΟΑ.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, προηγήθηκαν οι Χανιώτες με τον Βουρβαχάκη, ισοφάρισε ο Εργοτέλης με τον Νικολακάκη και πήρε τη νίκη με…γκολάρα του Σέρτζιο Λεάλ.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και με μόλις ένα γκολ, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στις Μουρνιές ανάμεσα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τον Εργοτέλη. Παρ’ότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, μία ολιγωρία στην άμυνα τους, ήταν αρκετή για να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Στο 35’ ο Δημήτρης εκτέλεσε φάουλ και ο Βουρβαχάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσίτας πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 39’ πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με φάουλ του Λεάλ, όμως ο Βλαχάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης μπήκε αποφασιστικός για να πάρει κάτι απ’το παιχνίδι και μόλις στο 46’ είχε δοκάρι με τον Σερτζίνιο, ενώ στο 53’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο, ο Κατσικοκέρης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 60’ ήρθε η ισοφάριση για τους κιτρινόμαυρους, ο Νικολακάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα, μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Κατσικοκέρη να μην μπορεί και πάλι να σκοράρει. Στο 83’, ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα κάνοντας την ανατροπή, με τον Σέρτζιο Λεάλ να σημειώνει μίας σπάνιας ομορφιάς γκολ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι» της εστίας του Βλαχάκη.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης (58’ Σέχου), Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Δημήτρης, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Αρσενίεβιτς (79’ Ταταράκης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Γκοτσούλιας (46’ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (87′ Ρουσάκης), Βελλίνης (79’ Μανουσάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected