Κατηγορίες
Super League 1

Προηγήθηκε και μετά…ανέλαβε ο Κυριακίδης να σώσει τον βαθμό!

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το ματς με γκολ… από τα αποδυτήρια, αλλά στην συνέχεια δεν έκανε απολύτως τίποτα και μάλλον το 1-1 αφήνει παραπονεμένο τον Αστέρα Τρίπολης καθώς πάλι ο Κυριακίδης «έσωσε» τα χειρότερα.

Τα «καναρίνια»… ξύπνησαν πάλι στα τελευταία λεπτά και στο 93′ θα μπορούσαν να… αρπάξουν το τρίποντο με την ευκαιρία του Παπάζογλου.

Στα αξιοσημείωτα είναι η θέση βασικού που έδωσε ο Χάβος στον νεαρό Βασιλούδη, εκμεταλλευόμενος και την απουσία του Κλέσιο. Με τον Παναιτωλικό να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ο τεχνικός της ομάδας πέρασε το… μήνυμα ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες έτσι ώστε να δει τι μπορεί να περιμένει για την συνέχεια, ενόψει και του καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Στα… του αγώνα, οι Αγρινιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ πριν καν πατήσουν στην περιοχή του Ντοναρούμα. Στο 4΄ένα φάουλ του Άλβαρο Ρέι έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα πήρε την τροχιά που χρειάζονταν και κατέληξε στα δίχτυα του Ιταλού πορτιέρο.

Το γκολ αυτό έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό κι αμέσως άλλαξε την ροή της αναμέτρησης. Πάντως οι Αρκάδες αν και πίσω στο σκορ, δεν απογοητεύτηκαν. Ήταν αυτοί που κράτησαν περισσότερο την μπάλα, έψαξαν την ισοφάριση, είχαν τις στιγμές τους και ειδικά με την κεφαλιά του Τσουκαλά, με τα «καναρίνια» να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, αφού έως την λήξη του πρώτου μέρους δεν είχε κάποια άλλη καλή φάση για γκολ, πλην ενός ακίνδυνου σουτ του Μάρκος Πάουλο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (64′ Παπάζογλου), Μάρκος Πάουλο, Μπράβο, Λόπες, Βασιλούδης (55′ Μάκος), Ρέι, Παπαδόπουλος (73΄Μαρκόφσκι).

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Γκάουντουτσουκ (46΄Τριανταφυλλόπουλος), Ιγκλέσιας (69΄Χαμντανί), Φαρίνια (75΄Τσιλιανίδης), Μάσα, Τσουκαλάς, Ιωαννίδης, Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected