Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η πρώτη κούπα είναι γεγονός! (vid)

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στη Γαλλία, είναι στα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν, που με 4-1 πήρε τη νίκη κόντρα στη Μονακό στον τελικό του Λιγκ Καπ. 

Όντας πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος από τους Μονεγάσκους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Έμερι έβγαλε αντίδραση και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο συγκεκριμένο θεσμό.

Ο Ντράξλερ έκανε στο 4’ το 0-1 για την τυπικά φιλοξενούμενη Παρί στο γήπεδο της Λιόν, ωστόσο ο Λεμάρ ισοφάρισε για την ομάδα του Ζαρντίμ στο 27’. Το γκολ του Ντι Μαρία ήρθε σε καθοριστικό σημείο (44’) για την εξέλιξη του ματς ενώ το 1-3 υπέγραψε ο Καβάνι στο 54ο λεπτό. Η νίκη, εξελίχθηκε σε θρίαμβο, όταν στο 90’ και πάλι ο Ουρουγουανός βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-4 που έβαλε «φωτιά» στις εξέδρες και στους φίλους της Παρί!

Οι Παριζιάνοι κατέκτησαν έτσι το τέταρτο συνεχόμενο Λιγκ Καπ, ανεβαίνοντας στα 7 τρόπαια, επίδοση που τους δίνει και την πρώτη θέση στη σχετική λίστα. Τρίτος χαμένος τελικός για τη Μονακό από την άλλη, που έμεινε με το τρόπαιο του 2003…

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected