Διάφορα

Super ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Από τις 3 το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ, το “Barok” Coffee – Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί) φορά τα…ποδοσφαιρικά του με μια σειρά από σημαντικές αναμετρήσεις!

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (17.15)

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επανέρχεται ξανά σε ρυθμούς Super League, υποδεχόμενος (17:15) την ΑΕΛ με στόχο την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης, η οποία θα του επιτρέψει να διευρύνει τη βαθμολογική του διαφορά έναντι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (παίζουν μεταξύ τους) ενόψει πλέι οφ.

Βεβαίως, ένα από τα ζητούμενα για τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του είναι και η σταθεροποίηση σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αφήνοντας πίσω τα σκαμπανεβάσματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να αποβούν μοιραία ως προς την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς με τη Λάρισα, πάντως, ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα για διαφόρους λόγους θα λείψουν οι Πρίγιοβιτς, Τσίμιροτ, Κάμπος, Ουάρντα, Κρέσπο και Πέλκας, με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συνθέτουν οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

ΑΕΚ – ΠΑΟ (19.30)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (2/4 – 19:30)στο ντέρμπι της 26ηςαγωνιστικής με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο «τρέχουν» ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μετά από τις νίκες επί του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν το 3χ3 στα ντέρμπι και να ανέβει στη βαθμολογία.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά από πολύ καιρό είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και ίσως δυσκολεύτηκε πρώτη φορά να βγάλει την αποστολή του αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι πως εκτός έμειναν πρωτοκλασάτα ονόματα όπως οι Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ με 30.000 θεατές στο πλευρό της θα παραταχθεί με το επιτυχημένο 4-3-3 και πιθανή ενδεκάδα είναι οι:  Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, ωστόσο δεν αποκλείεται και η έκπληξη από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Πάνοπλος για το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και θέλει να συνεχίσει με νίκες. Η διακοπή των Εθνικών ομάδων δεν απέφερε κάποιον τραυματισμό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε με χαρά να προπονούνται κανονικά όλοι οι παίκτες του και πάει με το καλύτερο δυνατό ρόστερ στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι θα είναι:  Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ σε ένα σύστημά 4-2-3-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected