Κατηγορίες
Super League 1

Τρεις…ροπαλιές ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είχε το κίνητρο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και πολύ φυσιολογικά πήρε τους τρεις βαθμούς στην έδρα των Φαιάκων με το ευρύ 3-0. Την Τετάρτη ο…τελικός παραμονής με τον Λεβαδειακό.

Όπως αναφέρει το contra.gr, κακά τα ψέματα, σ’ αυτού του είδους το ματς (αδιάφορος vs ομάδα που καίγεται) ο έχων το προβάδισμα είναι η ομάδα που κινδυνεύει. Ο Ηρακλής εν προκειμένω έπαιζε τελικό, μόνο με νίκη θα είχε ελπίδες πρόκρισης.

Ε, αυτή τη νίκη την πήρε καθώς η Κέρκυρα, που δεν κυνηγά τίποτα στη βαθμολογία, δεν μπόρεσε να βρει κίνητρο. Σ’ ένα δίλεπτο μέσα, το ματς κρίθηκε καθώς ο Λεοζίνιο έκανε το 1-0 στο 35′ και ο Δώνης το 2-0 στο 39′. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής φρόντισε να διαχειριστεί αποτελεσματικά την κατάσταση για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η νίκη του.

Κάτι τέτοιο βέβαια όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο Ηρακλής πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Κούρο στο 76′, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μίας πολύ σημαντικής νίκης. Για να έχει όμως αντίκρισμα το τρίποντο, αφενός ο Γηραιός θα πρέπει να νικήσει την Τετάρτη τον Λεβαδειακό και αφετέρου να του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν την Παρασκευή λόγω χρεών.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ζορντάο Ντιόγκο (61′ Κόντος), Σιόντης, Νίκιτς (73′ Ζορμπάς) , Γεωργίου, Κέβιν Ντιόγκο (77′ Γεωργακόπουλος), Επστάιν, Τουράμ.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (83′ Ζιαμπάρης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (66′ Γροντής), Στάμου, Περόνε (71′ Μπαστακός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected