Κατηγορίες
Αθλήματα

Ασημένιο για την Τσακίρη στο Βαλκανικό, «χάλκινη» στη γενική η Μαρία Ντάνου

Η Μαρία Τσακίρη ήταν η αθλήτρια με την πιο πετυχημένη παρουσία στο Βαλκανικό Κύπελλο Δρόμων Αντοχής που ολοκληρώθηκε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Στο αγώνισμα των 5 χλμ. ΕΤ τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 16:48,3 και 143,61 βαθμούς FIS.

Επιπρόσθετα, η Μαρία Ντάνου τερμάτισε στην 5η θέση στο αγώνισμα των 5 χλμ. ΚΛ με χρόνο 20:05,0 και 190,42 βαθμούς FIS.

Με τα συγκεκριμένα αγωνίσματα ολοκληρώθηκε η σειρά των αγώνων του Βαλκανικού Κυπέλλου που βρήκε την Μαρία Ντάνου στη τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας των γυναικών. Μια επίσης πολύ σημαντική ελληνική διάκριση για τη φετινή περίοδο.

Στους άνδρες και στο αγώνισμα των 10 χλμ. την καλύτερη ελληνική επίδοση είχε ο Κλεάνθης Καραμίχας ο οποίος κατετάγη 11ος με χρόνο 29:29,6 και 48,83 βαθμούς FIS, επίδοση που βελτίωσε τη διεθνή βαθμολογία του.

Στο Αμπετόνε αγωνίζονται οι Παίδες – Κορασίδες

Σε έναν από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους διεθνείς αγώνες αλπικών Παίδων Κορασίδων, το Αμπετόνε της Ιταλίας, συμμετέχουν οι Έλληνες μικροί αθλητές και αθλήτριες.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν 10 μικροί χιονοδρόμοι: Χ. Μαρμαρέλης, Α. Πήχας, Ν. Γουτζούλιας, Μ. Τσιόβουλου, Ι. Ταστσόγλου, Φ. Μανιουδάκη, Δ. Ασβεστάς, Α. Μπάκας, Μ. Καλτσογιάννη και Α. Φερενίδου και 3 συνοδοί: Σ. Στάμου (αρχηγός), Π. Κράιτσεφ και Σ. Κατσίκας.

Οι αθλητές -τριες μας θα αγωνιστούν σε δύο αγωνίσματα τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected