Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Πράσινο” το ντέρμπι του νησιού! (photos)

Χάρη στα γκολ των Χατζηλόντα (4΄) και Πιτταρά (92΄) Ρόδος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε γενικές γραμμές το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τη Ρόδο να αξιοποιεί αυτές που δημιούργησε και να πανηγυρίζει το τρίποντο της νίκης.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Χατζηλιόντα ύστερα από την κάθετη πάσα του Ιμεραλιλάι. Όσο περνούσε η ώρα ο Ιάλυσος ανέβαζε την απόδοση του έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία ωστόσο υστερούσε στην δημιουργία φάσεων αφού και η Ρόδος αμυντικά ήταν εξαιρετικά και δεν άφηνε τους κατάλληλους διαδρόμους. Τελικά μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του κ. Τερεζόπουλου να πηγαίνει προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο η Ρόδος ήταν καλύτερη δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτό το διάστημα σε δεύτερο τέρμα. Από την άλλη ο Ιάλυσος από το 65ο λεπτό και έπειτα ανέβηκε πήρε την κατοχή με το μερός όμως έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και να απειλήσει τα καρέ του Πάππου. Λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του κ. Τερεζόπουλου «καθάρισε το παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Πιτταράς στο 92΄.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιμογιάννης, Ολιβέιρα (12΄ λ.τρ. Στάτης), Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου (73΄ Κασαπάκης), Χατζηλιόντας, Δημητριάδης (67΄ Δημητριάδης), Στεφανίδης, Πιτταράς

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης (74΄ Καρπαθάκης), Σταυλάς (58΄ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Αχείμαστος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Ρίκκα, Σπάρταλης (80΄ Νυφαδόπουλος), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected