Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόσληψη-έκπληξη για τη θέση του προπονητή!

Στην έκπληξη με την πρόσληψη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη για τον πάγκο της ομάδας προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσου.

Όπως αναφέρει το xxsports.gr, ο 32χρονος τεχνικός ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στα Τρίκαλα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν με μεγάλη επιτυχία στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ

Ο Αλέξης Αλεξιάδης έχει άριστες σχέσεις με το νησί μας, έχοντας γεννηθεί εδώ, καθώς ο πατέρας του, Ηλίας Αλεξιάδης έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής του «τοξοβόλου» στο παρελθόν, ενώ είχε αγωνιστεί και με την φανέλα του Διαγόρα.

Ο νεαρός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και το Σάββατο Θα βρεθεί στο Οικονομίδειο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΟΑ. Πρόκειται για έναν αρκετά φιλόδοξο προπονητή που δουλεύει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ταιριάζει πολύ με την φιλοσοφία του Μάρκου Στεφανίδη.

Το βιογραφικό

Με εμπειρία στις ηλικίες των νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας 15, 16 και 17 χρόνων, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης εργάστηκε στον ΠΑΟΚ το 2014, κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ14 και πλέον συνεχίζει με την Κ15 και το πρωτάθλημα της Super League. Από το 2006 έως και το 2011 ήταν προπονητής στον ΠΑΟΝΕ, την σεζόν 2013-14 στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣΜ με την Κ15 του Ερμή Καλαμαριάς, ενώ την σεζόν 2012-13 προπονούσε την Κ17 του Ηρακλή. Είναι κάτοχος του διπλώματος UΕΦΑ Α’, ενώ έχει σπουδάσει και κινησιοθεραπεία. Μιλάει την αγγλική γλώσσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected