Κατηγορίες
Super League 1

Έσπασε τη…γκίνια στο Λεκανοπέδιο ο ΠΑΟΚ!

Με τον Μπίσεσβαρ να σκοράρει πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά και τον Κουλούρη μέσα σ’ όλες τις φάσεις να διαμορφώνει το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το άνετο 2-0 από το Περιστέρι και πριν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε να συνδυάζει την εμφάνιση με το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι στο Περιστέρι, το έδειξε και το πήρε! Με μια πειστική εμφάνιση για 45 λεπτά, πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου με 0-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Ο Μπίσεσβαρ, ήταν αυτός που έκανε εύκολα τα πράγματα μόλις στο 2′, για να έρθει λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κουλούρης να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο απλά. Ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση, πήρε την νίκη, ξεκουράστηκε ενόψει Παναθηναϊκού και κυρίως πέρασε στην δεύτερη θέση!

Πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της Πέμπτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο ώστε να δει αν θα παραμείνει στη δεύτερη θέση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (38′ Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83′ Κοντοές), Μανιάτης, Ουμπίδες, Τόνσο, Κυριακίδης, Ντιγκινί (77′ Πλατέλλας), Λε Ταλέκ

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε (69′ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (77′ Ουάρντα), Κάμπος (83′ Μάτος), Κουλούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected