Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Μεγάλη μπάλα με Γιουνές!

Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε δυο γκολ (έφτασε τα 17 στην Super League), ο Βασιλακάκης συνέχισε την εκπληκτική του σεζόν με ένα ακόμα τέρμα και η Ξάνθη έκανε πάρτι απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-0.

Χορταστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να παίζουν τη μπάλα χαμηλά και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 3ο μόλις λεπτό η Ξάνθη άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη την τραγική λειτουργία της αμυντικής γραμμής του Παναιτωλικού.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Πιτσέλι έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έδωσε αμέσως στον Βασιλακάκη, αυτός γύρισε στον… άτακτο Γιουνές και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Οι Ακρίτες έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 8΄, όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Γουάλας.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν δυο καλές στιγμές με οταν Πάουλο, όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν στη σωστή θέση. Το 2-0 για την Ξάνθη ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου φάνηκε να σπρώχνει τον Γιουνές και ο Τυνήσιος από τα 11 βήματα νίκησε τον Κυριακίδη.

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας (Καμαρά 62′), Λουσέρο, Πιτσέλι (Τριάδης 71′), Βασιλακάκης (Μεχία 83′), Λάζιτς, Γιουνές.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (Ρότσα 64′), Μάκος (Μπράβο 64′), Πάουλο, Λόπες, Ρέι, Ρόσα (Κλέσιο 46′), Μαρκόβσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected