Κατηγορίες

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-3 (photos)


Επιβλητική εμφάνιση για την ΑΕ Αλεξάνδρειας στο Κιλκίς!

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και πήρε την πρόκριση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, εκεί όπου την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 θα αντιμετωπίσει στην Αλεξάνδρεια τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και με αρκετούς φιλάθλους στις εξέδρες του ΔΑΚ Κιλκίς, φάνηκε εξ αρχής πως οι “πράσινοι” θα είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, καθώς σε διάστημα 10 λεπτών είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία, ένα ακυρωθέν γκολ και το πρώτο τέρμα της συνάντησης!

Με το προβάδισμα από νωρίς, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν πιο εύκολα το παιχνίδι στη συνέχεια, ενώ ωφελήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την αποχώρηση του πορτιέρο Γαβριηλίδη του ΠΑΟΝΕ, ο οποίος μέχρι το 36ο λεπτό όταν και τραυματίστηκε, είχε εξαιρετική παρουσία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησαν το παιχνίδι και ρίσκαραν για την ισοφάριση, όμως το εντυπωσιακό γκολ του Λαμπριανίδη, έδωσε τη χαριστική βολή στον ΠΑΟΝΕ.

Ένα γκολ που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες στο ματς και ουσιαστικά έριξε τίτλους τέλους στην υπόθεση πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας εξαιρετική τακτική συμπεριφορά και πολλά τρεξίματα, εγκλώβισαν τα αντίπαλα ατού (ξεχώριζαν βεβαίως οι ποδοσφαιρικές μορφές των Παντελιάδη, Στεφανίδη και του κόουτς Γεωργιάδη) και μάλιστα έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Λίτσι, που μάλλον δικαιούνταν ένα γκολ βάση της σημερινής του εμφάνισης.

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ΑΕΑ να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη, που της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στην 3η φάση του θεσμού, στον εντός έδρας αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον εντυπωσιακό φέτος ΠΑΟ Κουφαλίων.

το φιλμ της αναμέτρησης

3′ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, ο Γαβριηλίδης απέκρουσε και ο Σαρηγιαννίδης στην επαναφορά σκόραρε αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως off side.

5′ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, ο Λαμπριανίδης έπιασε το μονοκόμματο σου το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γαβριηλίδης.

6′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη από δεξιά, ο Καφές βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή άνοιξε το σκορ (0-1)

11′ Εκτέλεση κόρνερ του Παντελιάδη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Καρακούτσης με υπερένταση απέκρουσε.

16′ Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ, ο Λίτσι έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καφέ, σωτήρια επέμβαση του Γαβριηλίδη.

29′ Επανειλημμένες κόντρες στο χώρο του κέντρου, ο Καφές έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε ωραία τον Λίτσι στην πλάτη της άμυνας, ο τελευταίος επέλεξε να δώσει στον αμαρκάριστο Λαμπριανίδη, ο οποίος όμως σε κενή ουσιαστικά εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

37′ Σέντρα του Καλόνικου, κεφαλιά ο Παντελιάδης, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρακούτσης.

45′ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, σε κόρνερ ο Καρασαββίδης.

47′ Σουτ του Αποστολίδη από πλάγια θέση, μεγάλη επέμβαση του Καρακούτση που αποσόβησε σίγουρο γκολ

52′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καφέ, ο Λαμπριανίδης “ζύγισε” το πόδι του και με ένα εντυπωσιακό σουτ “έγραψε” το 0-2

64′ Εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι του Κοτσαμποϊκίδη, απέκρουσε ο Καρακούτσης που κράτησε και πάλι το μηδέν.

76′ Σε πολύ πλεονεκτική θέση ο Λίτσι μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Καρασαββίδης.

83′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Καφέ, ο Καρασαββίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Λίτσι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Συνθέσεις

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου : Γαβριηλίδης (36 λ.τ. Καρασαββίδης), Κόλα Α., Σουμελάς, Νικολαΐδης (73′ Καρασαρίδης), Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Καλόνικος, Κόλα Φ., Κοτσαμποϊκίδης, Παντελιάδης (82′ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (83′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος (74′ λ.τ. Κούκλας), Λίτσι, Λαμπριανίδης (83′ Σκούρα), Πέτκος, Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected