Κατηγορίες
Διάφορα

Η…σουπερλιγκάτη βραδιά του Cafe “Draw”!

Αγωνιστική δράση σήμερα για τη Super League και το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) σας προσφέρει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια!

Στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών κάνοντας το τρία στα τρία. Ο Δικέφαλος άλλωστε θα προσπαθήσει σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να περάσει τον Πανιώνιο και να καταλάβει αυτός τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια πριν τα πλέι οφ. Ο Μυστακίδης τέθηκε νοκ-άουτ για μεγάλο διάστημα, ενώ εκτός παραμένει ο Πρίγιοβιτς. Επίσης ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει ούτε τον τιμωρημένο Πέλκα. Από την άλλη ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο δεν έχει πλέον ελπίδες για πλέι οφ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα παίζει μία από τις τελευταίες της… ζαριές για την παραμονή απέναντι στον ουσιαστικά αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα. Δύσκολη η υπόθεση-παραμονή για τη «Βασίλισσα του Βορρά» μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, αλλά θα το παλέψει όσο πάει. Άρτσε, Λινάρδος και Μελίσσης είναι εκτός για τη Βέροια, ενώ στον ΠΑΣ απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος και Ζάιρο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

Ξάνθη – Παναιτωλικός (15:00 – NS2)

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (17:15 – NS3)

Ηρακλής – Λεβαδειακός (17:15 – NS4)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (17:15 – NS2)

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 – NS5)

Κέρκυρα – Ολυμπιακός (19:30 – NS1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected