Football League

Σταθόπουλος ο εκλεκτός!

Μόνο λίγες ώρες έμεινε «ορφανός» ο πάγκος της Καλλιθέας, μετά την παραίτηση του Νίκου Κουρμπανά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του 55χρονου τεχνικού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News θα είναι ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο Αθηναίος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους την σεζόν 1992-93, από τον Αθηναϊκό, ενώ έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, στους Λεβαδειακό, Εθνικό, Πανελευσινιακό, Ακράτητο, Παναιτωλικό. Τελευταίος του σταθμός η Παναχαϊκή, την σεζόν 2015-16, ενώ να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο του πέρασμα από το «Ελ Πάσο», καθώς ο 59χρονος τεχνικός έχει βρεθεί στον πάγκο της Καλλιθέας και την σεζόν 2009-10, οδηγώντας την Αθηναϊκή ομάδα, από την Γ στην Β Εθνική κατηγορία.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φετινή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, καθώς την σεζόν ξεκίνησε ο Τάκης Γκώνιας, έχοντας μία νίκη και πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε ο Νίκος Κουρμπανάς που σε 17 παιχνίδια είχε τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected