Κατηγορίες
Super League 1

Super Αστέρας στον Κάμπο!

Αυτή τη φορά δεν έμεινε στην καλή εμφάνιση, αλλά έβγαλε το πάθος και το πείσμα.

Οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν τις ικανότητές τους και από νωρίς καθάρισαν τον αγώνα με τη Λάρισα, φτάνοντας στο εμφατικό και επιβλητικό 4-1 και πλέον γίνεται πολύ πιο εύκολο το έργο του Αστέρα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, στην πρώτη επίσκεψη του Αστέρα στα καρέ της Λάρισας, ήρθε το γκολ. Ο Φαρίνια έκανε μια καταπληκτική πάσα προς τον Μπέρτο στα δεξιά ο οποίος έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Μανιάς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ξενοδόχοφ, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει και το 0-1 ήταν γεγονός.

Το γρήγορο αυτό γκολ έδωσε άλλη ψυχολογία στον Αστέρα και φόρτωσε επιπλέον άγχος τους γηπεδούχους και στο 28′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φαρίνια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάμπλο Μάσα και έκανε το 0-2. Τα πράγματα πήραν ακόμη πιο ευχάριστη τροπή για τους Αρκάδες δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μάσα έπιασε δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, ο Ξενοδόχοφ απόκρουσε ασταθώς και ο Μανιάς που καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το 0-3.

Η ευνοϊκή εξέλιξη του σκορ αποπροσανατόλισε τους παίχτες του Αστέρα, οι οποίοι επέτρεψαν στη Λάρισα να γίνει απειλητική και στο 34′ ο Ναζλίδης, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Ντοναρούμα, με κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 38′ ο Ντοναρούμα ανέτρεψε τον Αβραάμ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Θάνος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ναζλίδης εκτέλεσε, όμως ο Ντοναρούμα αποσόβησε, με τη βοήθεια του δοκαριού, την παραβίαση της εστίας του και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-3, διορθώνοντας με αυτό τον τρόπο το προηγούμενο λάθος του.

Στο δέυτερο ημίχρονο, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Αστέρας έδωσε προτεραιότητα στον έλεγχο του κέντρου και στη διαφύλαξη του υπέρ του αποτελέσματος. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έδειχναν ιδιαίτερα απειλητικοί, με εξαίρεση ένα σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής του Μασαλέσα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Ντοναρούμα και τη διπλή απόκρουση του ιταλού τερματοφύλακα στο 83′ σε σουτ των Ντέλετιτς και Ναζλίδη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη Μανιά στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα (81′ Ευμορφίδης), Ντέλετιτς, Βαρέλα (53′ Αναστασόπουλος), Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75′ Κάπος), Αβραάμ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (91′ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (65′ Χαμντανί), Φαρίνια (81′ Κυριακόπουλος), Μανιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected