Κατηγορίες
Basket

Ξεκινά το Σάββατο η μάχη των play off για τον ΑΟΚ Βέροιας!

Με την αναμέτρηση του Σαββάτου (8/4) κόντρα στον ΓΑΣ Έδεσσα, ξεκινά η προσπάθεια του ΑΟΚ Βέροιας για την κατάκτηση του τίτλου της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα θα συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στα play off της κατηγορίας, αυτή τη φορά όμως από τη θέση του οδηγού καθώς τερμάτισε στην 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον τέταρτο της βαθμολογίας και πάντα επικίνδυνο ΓΑΣ Έδεσσα, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους παίκτες από το Παιδικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο θα βρεθεί την Κυριακή στη Νάουσα για τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, με αντίπαλο τον Βατανιακό (ΔΑΚ Νάουσας, Κυριακή 9/4, 19.30)

Όπως είναι φυσιολογικό, οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας είχαν πιο έντονο ρυθμό και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για την πρόκριση στον τελικό. Αν οι Ημαθιώτες επικρατήσουν το Σάββατο, θα αγωνιστούν στις 23/4 στην Έδεσσα κι αν η γειτονική ομάδα ισοφαρίσει τη σειρά, θα υπάρξει και τρίτο ματς, αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Βικέλας και συγκεκριμένα το Σάββατο 29/4.

Δηλώσεις Θωμά Τούσα : “Ξεκινά το Σάββατο η τελική φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να έχει το προβάδισμα όσον αφορά την έδρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει, καθώς οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off, είναι εκ των πραγμάτων ισχυρές και επικίνδυνες. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και θα αγωνιστούμε με στόχο το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση στον τελικό”

Το πλήρες πρόγραμμα των play off :

Ημιτελικοί

ΑΟΚ Βέροιας – ΓΑΣ Έδεσσα 2011 (8/4 – 20.00)
ΓΑΣ Έδεσσα 2011 – ΑΟΚ Βέροιας (23/4 – 20.00)
ΑΟΚ Βέροιας – ΓΑΣ Έδεσσα 2011 (αν χρειαστεί, 29/4 – 18.00)

ΦΟ Αριδαίας – Πανεδεσσαϊκός (8/4 – 18.00)
Πανεδεσσαϊκός – ΦΟ Αριδαίας (23/4 – 18.00)
ΦΟ Αριδαίας – Πανεδεσσαϊκός (αν χρειαστεί, 29/4 – 18.00)

Νικήτριες αυτής της φάσης αναδεικνύονται οι ομάδες οι οποίες θα επιτύχουν δύο (2) νίκες επί των αντιπάλων τους στους μεταξύ τους αγώνες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected