Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-3 (photos+vid)

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν εξίσου για τη νίκη. Ένα τρίποντο για τη μαθηματική παραμονή θέλει η Δόξα Λιανοβεργίου, “πύρρειος” νίκη για τους “πράσινους” ενόψει ΠΑΟ Κουφαλίων.

Κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με αρκετό κόσμο στα πέριξ του γηπέδου στο Λιανοβέργι, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, για διαφορετικούς λόγους έκαστος. Ο Σάκης Παγγούρας δεν είχε στη διάθεση τα δύο “βαριά” χαρτιά και συγκεκριμένα τους Κωστόπουλο και Δεμπρόπουλο, ενώ ο Κυριάκος Καρασαββίδης επέλεξε (ένεκα και των συνεχόμενων αγώνων) να αφήσει εκτός τους Αργυρίου, Πέικο και Πέτκο όμως η εξέλιξη του παιχνιδιού, τον υποχρέωσε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τους δύο πρώτους.

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε και πάλι ο Σωκράτης Λαμπριανίδης, που πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα, ενώ η Δόξα έπαιξε στα ίσια όσο είχε τις δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν τους έλειψαν στο δεύτερο 45λεπτο με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσουν την ίδια εικόνα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στο 14′, όταν ο Λίτσι “ζύγισε” το πόδι του από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδώρου,

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κύρτσογλου στο 18′, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως off side από τον βοηθό, υπόδειξη που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι όμως, παρά το γεγονός πως είχαν περιοριστεί σε μια φλύαρη υπεροχή στο διάστημα αυτό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν Σαρηγιαννίδης και Καφές άλλαξαν ωραία τη μπάλα από αριστερά, ο τελευταίος πάσαρε παράλληλα στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Λαμπριανίδη, ο οποίος μετά από ωραία προσποίηση και σουτ με το δεξί “έγραψε” το 0-1.

Στο 34′ ο Λίτσι έπιασε το δυνατό σουτ στη κίνηση, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ για να φτάσουμε στη φάση του 45ου λεπτού, από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τη Δόξα.

Ο Λίτσι διεκδίκησε τη μπάλα με τον Τζέπη μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι κ. Βρέσκας υπέδειξε το πέναλτι, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων. Η απόφαση όμως του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Πόλυς Τόζογλου που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρακούτση.

Με το 1-1 του πρώτου μέρους, η ΑΕ Αλεξάνδρειας ήταν αναγκασμένη να βγει από τα αποδυτήρια με στόχο να αλλάξει την κατάσταση και τελικά το πέτυχε, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα. Εκμεταλλευόμενη και την κούραση των γηπεδούχων, οι “πράσινοι” απείλησαν αρχικά με τον Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε δοκάρι σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καφέ, για να φτάσουμε στο 69′ όταν ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Λαμπριανίδης έκανε την προβολή μετά από ασθενές διώξιμο των αμυντικών, ο Πιπιλιάρης σούταρε, ο Θεοδώρου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Καφές έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Λαμπριανίδης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους και ενώ είχε προηγηθεί ωραία ανάπτυξη από πλευράς φιλοξενούμενων.

Στο 74′ το παιχνίδι διακόπηκε για 5 περίπου λεπτά, όταν υπήρξαν διαξιφισμοί με φιλάθλους και ποδοσφαιριστές, από την οποία προήλθε η αποβολή του Καραπατσά για τη Δόξα και η κίτρινη κάρτα του Καρακούτση για τους “πράσινους”.

Να σημειώσουμε πως στο 54′ ο Λίτσι πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως έχει υποστεί διάστρεμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του για το ματς της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΠΑΟ Κουφαλίων να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μουσενίκα

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου Κωσ., Τόζογλου Χ., Τόζογλου Π., Νουσιόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραπατσάς, Τζέπης (83′ Ντόι), Μπαντής, Κύρτσογλου, Θεοδώρου Κυρ., Σουρλόπουλος

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Νικολόπουλος (72′ Ιορδανόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Σκούρα (46′ Αργυρίου), Λίτσι (54′ λ.τ. Πέικος), Λαμπριανίδης, Αβραμόπουλος, Κούκλας, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected