Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΜΑΣ Βεργίνας 4-1

Μόλις μία νίκη μακριά από τη μαθηματική του σωτηρία βρίσκεται το Μακροχώρι, που επιβλήθηκε σήμερα με το ευρύ 4-1 του ουραγού ΜΑΣ Βεργίνας.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, παρά τις σημαντικές απουσίες, κατάφερε να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξει για μια ακόμη φορά πως υπάρχει το έμψυχο υλικό που θα αποτελέσει την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον ΜΑΣ Βεργίνας, στο ρόστερ του οποίου υπάρχουν πολύ ποιοτικοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κριθούν με τη φετινή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, σε μια κατηγορία που εκ των πραγμάτων έχει αντικειμενικές δυσκολίες.

Στο πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή, με ελάχιστες εξάρσεις και απειλητικές προσπάθειες στα καρέ του Κούβαρου. Για να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα των γηπεδούχων, οι “ασπρόμαυροι” χρειάστηκαν την τύχη καθώς στο 28′ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σούταρε με δύναμη και ο νεαρός πορτιέρο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Με πανομοιότυπο μάλιστα τρόπο, ήρθε και η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων, όταν ο Μανώλης Κούβαρος επιχείρησε το σουτ και ο Τσιμπρής έχασε τον έλεγχο της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του νεαρού πορτιέρο.

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το σουτ του Φραδέλου κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 68′ όμως το Μακροχώρι κατόρθωσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, όταν ο εξαιρετικός σήμερα Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, (που είχε περάσει λίγο πριν στη θέση του Μουρατίδη) εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ηλιάδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Κούβαρου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 76′ ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και πάλι κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μπάμπη Χερίδη και ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την εκτέλεση για να “γράψει” το 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Μακροχωρίου, ο οποίος έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ μετά από ελεύθερο του Τσιμπρή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Τσακελίδης (74′ Πέγιος), Ηλιάδης, Μούτσα, Νικόπουλος, Σταματίου, Γκιουλέκας, Βύζας, Μουρατίδης (58′ Παπακωνσταντίνου Δ., Πίκος, Παπακωνσταντίνου Γ. (84′ Τσίρος)

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Αναστασιάδης, Μιχαλόπουλος (33′ Σαράφης), Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Δημούλας, Χερίδης Μ., Θεοδώρου, Χερίδης Κ. (81′ Μητρόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος, Φραδέλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected