Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Γιώργος Κίτσας MVP της 24ης αγωνιστικής!


Συνεχίζεται και φέτος η διαδικασία επιλογής των πολυτιμότερων παικτών ανά αγωνιστική όπως πρώτο καθιέρωσε το SportsUp τη σεζόν 2013/2014!

Ο θεσμός διανύει πλέον τον 4ο χρόνο και είμαστε ιδιαίτερα τυγχάνει πολύ μεγάλης ανταπόκρισης, όπως συνέβη και την εβδομάδα που πέρασε, με την ανάδειξη του MVP της 24ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διαδικασία προσέλκυσε 1399 ψηφοφόρους και η «μάχη» ήταν ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους 5 που επέλεξαν οι προπονητές τους.

MVP της 24ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κίτσας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ο οποίος απέσπασε 566 ψήφους και κατακτά τον τίτλο μετά από μια εξαιρετική απόδοση και καρέ τερμάτων κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεχθεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λάζαρος Μουρατίδης του Ατρόμητος Διαβατού, σκόρερ του νικητήριου τέρματος με αντίπαλο το Μακροχώρι, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Νιογκάνα Σόου της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, που σημείωσε δύο γκολ στο 5-2 της ομάδας του με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού “10Star”

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 1399 αναγνώστες μας :

Γιώργος Κίτσας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  566 ψήφους – 40.44%

Λάζαρος Μουρατίδης (Ατρόμητος Διαβατού) 412 ψήφους – 29.41%

Νιογκάνα Σόου (Ποντιακή Νεολαία Αράχου) 206 ψήφους – 14.71%

Σωκράτης Λαμπριανίδης (ΑΕ Αλεξάνδρειας) 122 ψήφους – 8.82%

Χάρης Συμεωνίδης (Κεραυνός Επισκοπής) 93 ψήφους – 6.62%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected