Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγία Μαρίνα! Δείτε το pregame της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας για την 21η & 24η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Δεν υπάρχουν πλέον…εκκρεμότητες στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής όσον αφορά τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, παρά μόνο ποιος ποδοσφαιριστής θα κατακτήσει το “Χρυσό Παπούτσι”, το οποίο παραδίδει όπως κάθε χρόνο το SportsUp.

Νίκη Αγκαθιάς και Άρης Παλαιοχωρίου έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά ενώ στον πίνακα των σκόρερ, ο Αντώνης Πιτσάβας του Φίλιππου Μελίκης (18 γκολ) έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Τσιούπρου (13) και του Γιώργου Σαμψωνίδη (12 τέρματα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής (16.30) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Θύελλα Σταυρού

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης

ΑΕ Σχοινά – Μακεδονικός Πλατάνου

Νίκη Αγκαθιάς – Εθνικός Κλειδιού

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Κουλούρας

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Όλα τα…λεφτά στο αυριανό πρόγραμμα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τον ΑΟ Μαρίνας.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με τους “οράνιε” να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας και εκ των πραγμάτων, ακόμη και η ισοπαλία ίσως αποδειχθεί “χρυσή” για την ομάδα του Γιώργου Προδρόμου. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Φίλιππου Πέιου θέλει μόνο το τρίποντο στο αυριανό ντέρμπι και βεβαίως άλλες δύο νίκες στα τελευταία ματς (Ακαδημία Βέροιας και Ακαδημία Μακροχωρίου, αμφότερες εκτός) για να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Την ίδια ώρα, η Νέα Γενεά Νικομήδειας έχει θεωρητικά εύκολο έργο με αντίπαλο τον ουραγό Μακεδόνας Βέροιας κι αν στο ντέρμπι υπάρξει νικητής (ειδικά ο ΑΟΜ), τότε είναι πιθανό να της φτάσει μόλις μία νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας εκτός, ΑΕΠ Βέροιας εντός) για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1.

Μόνο νίκη είναι ο στόχος για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και την ίδια ώρα, η ομάδα του Θωμά Τρούπκου επιθυμεί την ισοπαλία στο ντέρμπι της Αγίας Μαρίνας, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής (16.30) :

Αριστοτέλης Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Μακεδόνας Βέροιας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΕΠ Βέροιας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΟ Μαρίνας

Ακαδημία Βέροιας – Δόξα Νάουσας

Ρεπό : Εθνικός Ράχης

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected