Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Χαρίεσσας 1-0

Το…τρένο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου αρνείται να κάνει στάση! 

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη κρατά γερά το…πόδι στο γκάζι και με την 4η συνεχόμενη νίκη, αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν φτάσει τις 6 νίκες στις 10 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου, έχουν μειώσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον ΓΑΣ Κοπανού, ομάδα από την οποία πριν από περίπου δύο μήνες, είχε διαφορά 18 βαθμών!

Από την άλλη πλευρά, η ελλιπέστατη ομάδα του Χρήστου Μποζίνη (έξι οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Χρήστος Δάτσης αγωνίστηκε για 30 περίπου λεπτά με σοβαρό χτύπημα στον ώμο) γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και υποχώρησε κατά μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο δυνατός αέρας επηρέασε σημαντικά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα αμφότερες να έχουν την υπεροχή όταν αυτός ήταν ευνοϊκός. Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΧ είχε την κατοχή, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον δυνατό άνεμο και θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 22′ όταν ο Στογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λύτης δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε και έπειτα στο 27′ σε μια ωραία εκδηλωμένη αντεπίθεση, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Πετρίδης.

Στο δεύτερο μέρος, τα ηνία του αγώνα ανέλαβαν οι “μπλαουγκράνα” οι οποίοι βγήκαν με απειλητικές διαθέσεις στα καρέ του Ηλιάδη, που ήταν αυτός που αποσόβησε το σίγουρο γκολ σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις.

Στο 59′ το σουτ του Νιογκάνα απέκρουσε εντυπωσιακά ο έμπειρος γκολκίπερ, στο 73′ ο Καραπίττας βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε τη δύναμη να απειλήσει την εστία. για να φτάσουμε στο 82ο λεπτό, όταν και σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο νεοεισελθών Μπακιρτζής κινήθηκε από δεξιά, πήρε αρκετά μέτρα μέχρι τη μεγάλη περιοχή, έδωσε στον Μπεκτά ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια θέση, σημάδεψε το απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Ηλιάδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 84′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, η κεφαλιά όμως του Σότι κατέληξε στο δοκάρι του Ηλιάδη.

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή και μετά από φάση διαρκείας, ο Χρυσαφίδης προσπάθησε να πλασάρει αλλά απομάκρυναν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Πετρίδης, Μπεκιαρίδης, Μπόσκος, Παπαδόπουλος, Σότι, Καϊρακλίδης, Νιογκάνα, Αργυρόπουλος, Παπακωνσταντίνου (68′ Αραμπατζής), Καραπίττας (65′ Μπακιρτζής), Μπεκτάς

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Δημητρούσης, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης, Σταμάτης, Φωτιάδης, Λύτης, Δάτσης, Στογιάννης, Παμπουχίδης (74′ Χρυσαφίδης), Γραμματικός.

Ανακοίνωση Ποντιακής Νεολαίας Αράχου

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με οικογενειακή ευτυχία και ευημερία. Να ευχηθούμε επίσης περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας, Χρήστο Δάτση, ας είναι ένας ελαφρύς τραυματισμός και να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected