Γενικά

Σαν σε προπόνηση!

Με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Ιάλυσος υποδέχεται σήμερα στις 4μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τον Ατσαλένιο σε παιχνίδι με το οποίο ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Χωρίς να δυσκολευτεί και ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια, ο Ιάλυσος επικράτησε με 3–0 του Ατσαλένιου στο «Οικονομίδειο» σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «ερυθροκίτρινοι» επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που εκτός από τα τρία τέρματα δεν είχε να προσφέρει άλλες συγκινήσεις στον κόσμο αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί με τους οποίους ο Ιάλυσος βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Ο Ατσαλένιος δεν βρήκε ελεύθερους διαδρόμους και δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός (έκανε δυο φάσεις όλες και όλες) ενώ από τη δική του πλευρά ο Ιάλυσος, χωρίς σαν φορτσάρει έφθασε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Αμείμαστος, Σταυλάς (71’ Χατζηπέτρος), Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Ρίκκα, Ρεκλείτης, Σπάρταλης (76’ Κρεκούκιας) Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Χατζηφούντας (83’ Μπαρμπαγιάννης)

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκιόζης,Πρωτογεράκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης (87’ Λυδάκης), Σταθόγλου, Σακλαμάκης (61’ Dragoti), Πετράς, Αμντουραχμάνι, Μποτσάκης, Γιαννόπουλος (83’ Ξυλούρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected