Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας 2-2 (photos)

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, Αχιλλέας Νάουσας και Ολυμπιακός Νάουσας διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, παίζοντας ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

Το ισόπαλο 2-2 κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές αποτέλεσμα, καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η…μπίλια όμως έκατσε στο “Χ”, χωρίς να αλλάζει κάτι στη βαθμολογική κατάταξη των δύο σημερινών αντιπάλων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα ήταν το πάθος και η αγωνιστικότητα των παικτών, που ξεπέρασαν τις δυσκολίες του γηπέδου και πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων.

Στο 22′ ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαμαλίδη από τον Τσαμπούρη, μία απόφαση που αμφισβήτησε έντονα η φιλοξενούμενη ομάδα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σπαθάκη.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως απάντησαν γρήγορα και στο 32′ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Τάσος Μήτσικας με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπουμπουλέντρα.

Αυτές ήταν και οι πιο σπουδαίες φάσεις στο πρώτο μέρος, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τις πολλές μονομαχίες και τις προσπάθειες για τον εκατέρωθεν έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και στο 58′ πήραν το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Σακελλάρης βρήκε με κάθετη τον Τασιώνα και ο τελευταίος βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στα δίχτυα του Σπαθάκη.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε και πάλι την απάντηση στο προβάδισμα των “κυανολεύκων”. Στο 60′ ο Τσιούλης κινήθηκε ωραία από δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Γιάτσος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 71′ ο νεοεισελθών Καϊσίδης έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Τασιώνας πλάσαρε, ο Σπαθάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Καραμεταξάς που ακολούθησε τη φάση προσπάθησε να πλασάρει από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πήρε παράλληλη τροχιά με το τέρμα.

Στο 78′ ο Τασιώνας γέμισε από το χώρο του κέντρου, ο Σακελλάρης έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά, ο τελευταίος βρήκε με τη μία τον Τσαρτσίου στο ύψος του πέναλτι, το σουτ όμως του οποίου αποκρούστηκε σωτήρια από τον αντίπαλο αμυντικό.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Γαλανό, αλλά το τέρμα του νεαρού επιθετικού ακυρώθηκε ως off side.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 89′ όταν Καραμεταξάς και Σακελλάρης έκαναν το “ένα-δύο”, ο τελευταίος γύρισε παράλληλα μέσα στην περιοχή, αλλά η προβολή του Καϊσίδη δεν βρήκε στόχο.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του ματς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Χρήστου Γιαννούλη, πρώην ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα και πολλών ερασιτεχνικών ομάδων

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Στογιάννος Ρ., Σαμαράς, Δημητρίου, Καραμεταξάς, Τσάλμας (60’ Τσαρτσίου), Στογιάννος Γ., Τασιώνας, Σακελάρης, Γιαμαλίδης (68’ Καισίδης)

Ολυμπιακός Νάουσας: Σπαθάκης, Τσέλιος, Τσαμπούρης, Πετρίδης (88’ Αλαίτσης), Γαλανός, Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος (77’ Κωστόπουλος), Κωνσταντινίδης Π. (60’ Βλαχοδήμος), Κωνσταντινίδης Δ., Τσιούλης, Μήτσικας

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected