Κατηγορίες
Super League 1

Αγρίεψαν για τα καλά οι “ταλιμπάν” του Ηρακλή!

Μαθήματα ψυχής από τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι νίκησαν 2-1 τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και έβαλαν από κάτω τους τη Βέροια και τον Λεβαδειακό!

Στο παρελθόν ο Ηρακλής δύο φορές έχει πέσει κατηγορία, ποτέ όμως αγωνιστικά. Μέσα στο γήπεδο, εκεί που δηλαδή που κρίνονται ή πρέπει να κρίνονται όλα, ο «γηραιός» δείχνει την δύναμή του. Αυτή που έδειξε και σήμερα στους Ζωσιμάδες, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε τους 25 βαθμούς και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς στο διοικητικό η αγωνία παραμένει.

Το θέμα πάντως είναι πως και σήμερα οι «κυανόλευκοι» έδειξαν πως είναι εξαιρετικά σκληροί για να… πεθάνουν και πως παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν καταθέτουν τα όπλα, βγάζοντας ψυχή σε κάθε ματς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος, Ναδάλες (60′ Βιδάλ), Γιάκος (70′ Μαμπολού), Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κοζορώνης (68′ Κοροβέσης), Ακόστα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (82′ Πασάς), Αργυρόπουλος, Γροντής (67′ Αγγελόπουλος), Μπαστακός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected