Super League 1

Αλώβητος στη Νέα Σμύρνη!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Πλατανιά, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ κατάφερε να ολοκληρώσει “όρθιος” το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρέθηκε μάλιστα να προηγείται χάρη στο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 10ο λεπτό μετά την ασίστ του Ντεβέσα, ωστόσο στην επανάληψη ο Πανιώνιος κατάφερε να φτάσει στο τελικό 1-1 με εύστοχη εκτέλεση του Μπεν, το οποίο προέκυψε όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Καρυπίδη στο 64′.

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 42 βαθμούς και σίγουρα ολοκληρώνει με επιτυχία ένα αρκετά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Σημειώνεται επίσης ότι ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στην 11άδα, βάζοντας στο παιχνίδι από το ξεκίνημα τους Κοκκαλά και Κάργα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Πλιάτσικας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ (90′ Ταπόκο), Μασούρας (69′ Σαββίδης), Μπεν, Ενγκόγκ (55′ Λάμπρου).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα (66′ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε, Μανούσος (66′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης (89′ Αποστολόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected