Κατηγορίες
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (0-0) Στιγμιότυπα

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την αήττητη πορεία του επί Στάικου Βεργέτη στον πάγκο, ωστόσο το 0-0 με την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν του επιτρέπει να ηρεμήσει καθώς η υπόθεση παραμονή παραμένει ανοιχτή.

Κακός δαίμονας ήταν η Ξάνθη πριν τον αποψινό (09/04) αγώνα και παρέμεινε μετά το 0-0 του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καθώς ο Αστέρας την έχει νικήσει μόνο μία φορά σε δέκα παιχνίδια στην Τρίπολη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, η ισοπαλία δεν είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρνητικό καθώς παραμένει μεν η αγωνία για την παραμονή των Αρκάδων, ωστόσο είναι και πάλι στο χέρι τους να τελειώσει ο εφιάλτης καθώς χρειάζονται μαθηματικά δύο βαθμούς στα τελευταία δύο ματς.

δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης από την κάμερα της NOVA

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (76′ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης (62′ Χαμντανί), Φαρίνια (67′ Γκοντό), Μάσα, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασανίδης, Λισγάρας, Ουάλας, Λουσέρο, Καμαρά (53′ Ντε Λούκας), Σολτάνι, Βασιλακάκης, Λάζιτς (54′ Πιτσέλι), Γιουνές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected