Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακός Νέστος και στην Κομοτηνή!

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Προσκυνητών απέναντι στον πολύ δυνατό Νέστο Χρυσούπολης σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού Κομοτηνής για την 25η αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα με 0-3.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με τον δραστήριο Τόρες που αρχικά έχασε κάποιες ευκαιρίες προηγήθηκε 0-1 στο 11′ με δυνατό σουτ του Ισπανού. Στο πρώτο μέρος η Δόξα δεν απείλησε καθόλου σε αντίθεση με το Νέστο  που απείλησε για το 0-2 σε σουτ του Τσάκωνα στο 24′ και του Κωνσταντίνου ένα δίλεπτο αργότερα που ωστόσο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 36′ από τον πρώην παίκτη της Ξάνθης τον Κούτεφ

Στο δεύτερο μέρος ο Νέστος μπήκε δυνατά έχασε απίστευτη ευκαιρία σε σουτ του Μενοίκου από σέντρα του Μπουλγκούρα στο 48′ με την Δόξα να απειλεί στο 51′ με σουτ του Κατσιαρού. Ο Νέστος με πέναλτι του Μενίκου στο 60′ έκανε το 0-2 και στο 77` ο Μπουλγούρας με σουτ, ύστερα από κόντρες σε σουτ του Μενίκου έκανε το 0-3 . Στο 81` πάντως απείλησαν οι γηπεδούχοι με τους Κεϊτά και Κατσαρό και στο 87` ο τελευταίος έχασε το πέναλτι που κέρδισε από τον Μαρκάκη αλλα ο Σουμουλίδης αντέδρασε σωστά στο κακό χτύπημα του πρώην παίκτη του Πανθρακικού.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Νέστος παρέμεινε τέταρτος με 39 βαθμούς και κυνηγά τον Λαγκαδά που υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική, ενω η Δόξα έμεινε 13η με 20 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Πουρλιάgκας): Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Φουρκάν (72’ Ιωαννίδης), Κατσαρός, Δραγανίδης, Κεϊτά (84’ Ανυφαντάκης), Βάσκος.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης Δ., Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Τσάκωνας, Μενίκου, Λάσπατζης, Βαλαβανόπουλος (64’ Μιχαηλίδης), Τόρες, Κωνσταντίνου (36’ Κούτεφ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected