Κατηγορίες
Super League 1

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, τρία 24ωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο και χαμένες ευκαιρίες για άλλα τόσα ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (3-0), πριν από το πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Κύπελλο. Ούτε σε αυτό το ματς σκόραρε ο Αθανασιάδης, ο Ουζουνίδης ξεκούρασε τους βασικούς και το… πλήρωσε ακριβά.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να καπαρώσει τη δεύτερη θέση, να μετρήσει τις δυνάμεις του, να πάρει ψυχολογία ενόψει κυπέλλου και να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ. Είχαν περάσει 33 χρόνια από την τελευταία φορά, τη σεζόν 1983-84, που είχε κάνει το «τρία στα τρία» στην Τούμπα απέναντι στους τρεις της πρωτεύουσας. Προηγήθηκαν το 1-0 επί της ΑΕΚ, το 2-0 επί του Ολυμπιακού, τρίτωσε το… καλό με το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι δυό τους θα τα πουν εκ νέου τη Μεγάλη Τετάρτη, κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες, στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η αποψινή νίκη του «Δικεφάλου», παρά τις πολλές απουσίες και τις πολλές «ρεζέρβες», που επέλεξε να χρησιμοποιήσει με το μυαλό στο κύπελλο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη, το έδειξε από την αρχή, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εκτός τόπου και χρόνου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα (56′ Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς (82′ Κίτσιου), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε (71′ Κάμπος), Αθανασιάδης

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέσο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις (82′ Μολέντο), Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος (64′ Εμποκού), Κλωναρίδης (55′ Μαρινάκης), Μολίνς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected