Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Το φιλικό του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με την ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου! (photos)

Ούτε στα φιλικά δεν χάνει η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη  του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, στα πλαίσια του εορτασμού της κατάληψης της πρώτης θέσης και τον τίτλο του πρωταθλητή στο 2ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο 1ο όμιλο της Γ´ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με προπονητή τον Αντώνη Παπατζίκο!

Ο αγώνας ήταν ανοιχτός, σημειώθηκαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν ωστόσο έλειψε το γκολ.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Βασίλειος Φωτιάδης, παρέα με τον πρώτο προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα (περίοδος 2011 – 2012) Αθανάσιο Παπαστέργιο, ο οποίος συνεχάρη τα κορίτσια για την επιτυχία τους και την άνοδο τους στη Β´ Εθνική κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς την κ. Τριανταφυλλίδου και τον κ. Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Καλαϊτζογλου Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα, Δρενοβιάδου. Αγωνίστηκαν και οι : Δεληγιαννίδου Αγ., Τσούκα Θ., Δεληγιαννίδου Α., Τελχαλάλι

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου (Αντώνης Παπατζίκος): Σιάπκα, Μοσχοβούδη, Λαζαρίδου, Μαχλά, Τσαραμανίδου, Καλτσίδη, Βαμπούλα, Κώττα, Αργυροπούλου, Πετροπούλου, Κεχαγιά. Αγωνίστηκαν και οι : Καραγιαννίδου, Βερβερίδου, Τερζοπούλου, Παπανικολάου, Σωτήρα, Ιακωβίδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected