Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

“Καθάρισε” ο Ρόβας!

Στις νίκες επέστρεψε ο Ερμής Ζωνιανών που επικράτησε με 2-1 επί του Πανθηραϊκού στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Διαμαρτυρίες από τους Σαντοριναίους για λανθασμένες αποφάσεις του κ. Κουναλάκη, ο οποίος υπέδειξε δύο πέναλτι υπέρ των Ζωνιανών…

Όπως αναφέρει το grandsport, το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή και τον Πανθηραϊκό, ξεκίνησε στις 13:00 της Κυριακής, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Σαντορίνης συγκοινωνιακά. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ερμή ήρθε στο 5′ με τον Ανυφαντάκη να σουτάρει αλλά να ο Ζωντός απέκρουσε. Στο 18′ ο Πανθηραϊκός “απάντησε” με τον Φύτρο, όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ερμή, ενώ υπήρχαν διαμαρτυρίες για χέρι από τους φιλοξενούμενους. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ερμής πήρε προβάδισμα με τον Ανυφαντάκη από κοντά.

Στο 57′, ο Πανθηραϊκός ισοφάρισε με τον Κρίτσα να συνδυάζεται με τον Γιόνδη και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πανθηραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μυρθιανό να κάνει σέντρα-σουτ και ο τερματοφύλακας του Ερμή απομάκρυνε σε κόρνερ. Νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι από την ομάδα της Σαντορίνης. Στο 60′ ο κ. Κουναλάκης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ερμή, ξεσηκώνοντας νέα θύελλα διαμαρτυριών. Ο Ταβλαδωράκης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως αστόχησε.

Στο 73′ ο Ρόβας δεν κατάφερε να “νικήσει’ τον Ζώντο και στο 83′ νέα υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ερμή Ζωνιανών! Ο Ρόβας ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ζώντος απέκρουσε, όμως ο Ρόβας πήρε το ριμπάουντ και αυτήν την φορά, στη δεύτερη προσπάθεια ευστόχησε, κάνοντας το 2-1.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών (Γ. Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β.(13′ λ.τ. Ρόβας), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Πασιαλής(70′ Τοπούζης), Πλουσής Δ., Σκουτέλης(80′ Λαδιανός)

Πανθηραϊκός (Μ. Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης(85′ Παπίτσας), Λούκα, Φύτρος(80′ Συνολάκης), Λαχαρίδης, Γιόνδης, Κριτσάς, Περιαλής(50′ Μυρθιανός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected