Διάφορα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο “Barok” Coffee-Bar!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τούμπα με το βλέμμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αναμέτρηση που θα παρακολουθήσουμε απόψε (19.00) στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή, στην πιάτσα των ταξί) σε ένα από τα πιο κεντρικά ποδοσφαιρικά στέκια της Βέροιας!

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η Super League, με την 28η αγωνιστική να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να… καπαρώσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Στην Τούμπα, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο που ακολουθεί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει ξανά με τον Κουλούρη στην κορυφή, αφήνοντας τον Αθανασιάδη στον πάγκο, ενώ ο Γλύκος θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League – Σέντρα όλων των αγώνων στις 19:00:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS2)

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (NS3)

ΑΕΚ – Κέρκυρα (NS4)

Πανιώνιος – Πλατανιάς (NS5)

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (NS X1)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής (NS ST)

Ατρόμητος – Λάρισα (NS24)

Παναιτωλικός – Βέροια (-)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected