Super League 1

“Πεντάρα” στο ρελαντί για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κάνοντας πάρτι απέναντι στην Κέρκυρα, της οποίας επικράτησε με 5-0 για την 28η αγωνιστική της Super League. Από δύο γκολ Μπακασέτας και Πέκχαρτ, σκόραρε και ο Ντίντακ. Με τη νίκη της αυτή η Ένωση έχει πλέον την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα με 51 γκολ.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αγωνιστεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο “Γ. Καραϊσκάκης” η ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μετά την ευρεία σε έκταση νίκη της επί της Κέρκυρας με 5-0 για την 28η αγωνιστική της Super League, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση.

Η ψυχολογία ήταν καλή, ο αντίπαλος προσφερόταν και η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Με τους Μπακασέτα-Πέκχαρτ να βάζουν από δύο γκολ, τον Βάργκας να μοιράζει ασίστ και ντρίμπλες και γενικά όλους να παρουσιάζονται όσο σοβαροί ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ, η Ενωση καθάρισε πολύ εύκολα την Κέρκυρα, είναι ακόμη πιο κοντά στην οριστική εξασφάλιση της παρουσίας της στα πλέι οφ και τώρα στρέφει όλη την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στον Βασίλη Λαμπρόπουλο αφιέρωσαν το πρώτο γκολ όλοι οι συμπαίκτες του!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (66′ Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ (61′ Βινίσιους), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (72′ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Κόντος (46′ Γεωργίου), Γεωργακόπουλος (70′ Ντουαλά), Ζορμπάς, Επστάιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected