Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο κάζο! (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε με 3-0 της Άρσεναλ, την οποία νίκησε για πρώτη φορά στο «Σέλχαστ Παρκ» μετά το 1979 και την άφησε σε μειονεκτική θέση όσον αφορά στη «μάχη» της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε με 3-0 της Άρσεναλ, την οποία νίκησε για πρώτη φορά στο «Σέλχαστ Παρκ» μετά το 1979 και την άφησε σε μειονεκτική θέση όσον αφορά στη «μάχη» της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ. Τότε στον πάγκο της Πάλας ήταν ο Τέρι Βέναμπλς, απόψε ήταν ο Σαμ Άλαρνταϊς που οδήγησε τους «αετούς» στη μεγάλη νίκη, την πέμπτη στα έξι τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα.

Για τους «κανονιέρηδες» από την άλλη, ήταν η τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη και σε όλες έχουν δεχθεί από τρία γκολ. Η Άρσεναλ διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και πλέον μοιάζει το απόλυτο.. αουτσάιντερ για μια θέση στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το ημίχρονο έκλεισε με την Πάλας στο 1-0 χάρη στο γκολ του Τάουνσεντ από το 17′ και με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν ποτέ. Όταν ο Καμπάιγ στο 63′ ανέβασε το σκορ στο 2-0, τότε οι παίκτες του Βενγκέρ ουσιαστικά σταμάτησαν και να προσπαθούν.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο 68′.

Συνθέσεις

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Κέλι, Σακό, Σλουπ, Μιλιβόγεβιτς (82′ Φλαμινί), Καμπάιγ (74′ ΜακΆρθουρ), Πάντσεον, Ζαά (88′ Ντιλέινι), Τάουνσεντ, Μπεντεκέ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γκρανίτ Τζάκα, Ελ Νενί (59′ Ράμσεϊ), Μεσούτ Εζίλ, Γουόλκοτ (69′ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν), Γουέλμπεκ (60′ Ζιρού), Αλέξις Σάντσες.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected