B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Φιλίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Αγία Μαρίνα (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Φιλίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε στις 8 Απριλίου η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος σε συνεργασία με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και την Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας.

Συνολικά συμμετείχαν έξι ομάδες ποδοσφαίρου με τα τμήμα των Ακαδημιών τους, Παιδικό, Προπαιδικό, JUNIOR και PRO-JUNIOR και BABINO.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Ακαδημίες : Τρικάλων, Ακαδημία Νάουσας, “Μέρκος Καραλιόπουλος”, Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα και Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Περισσότεροι από 150 μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα, σε ένα Τουρνουά που είχε ως στόχο την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και την προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας Νίκος Γερούκης, ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ανδρέας Καλαϊτζίδης και ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Θωμάς  Χατζής ευχαριστούν θερμά τον νοσοκόμο Πέτρο Σαββίδη, τον γιατρό Μπάμπη Σουκιούρογλου για την αψεγάδιαστη διαιτησία σε όλους τους αγώνες των παιδικών όλα τα παιδιά όλων των ομάδων της Διοίκησης, των ακαδημιών, τους Προπονητές, τους γονείς και όλους τους φίλους για την μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του τουρνουά.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected