Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ψηφίστε τον MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας!

Για 4η συνεχόμενη σεζόν, το SportsUp δίνει…πάσα στους αναγνώστες για να επιλέξουν τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής στην Ημαθία!

Με στόχο την προβολή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αλλά και την ανάδειξη των καλύτερων που θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες τους στο 4ο All Star Game που θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, οι συνεργάτες του SportsUp παρουσιάζουν και φέτος τη διαδικασία επιλογής των αναγνωστών (στα πρότυπα της Super League) για τον πιο πολύτιμο παίκτη της αγωνιστικής.

Για αυτή την εβδομάδα, οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι το Σάββατο 15/4 στις 12.00 το μεσημέρι και λίγη ώρα μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Παρακάτω θα δείτε τη ονόματα των παικτών που διακρίθηκαν σ’ αυτήν την αγωνιστική, σύμφωνα με την ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ. Αν εσείς έχετε διαφορετική γνώμη, μπορείτε στο κενό που υπάρχει στο τέλος να συμπληρώνετε τον παίκτη που επιθυμείτε, γράφοντας απλά το όνομα του.

Να σημειώσουμε πως δεν επιλέγονται ποδοσφαιριστές σε ισόπαλο αποτέλεσμα εκτός αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες όπως τερματοφύλακας που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ή γκολ στο 90′ ή κάποιο άλλο στοιχείο που κρίνει ο προπονητής

Σημειώνουμε πως για τους αναγνώστες μας δεν θα είναι ορατά τα ποσοστά των παικτών, παρά μόνο 15 λεπτά πριν τη λήξη της ψηφοφορίας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής  0-2  Γκονσάλβες Ουέλινγκτον
Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-3  Σωκράτης Λαμπριανίδης
Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Χαρίεσσας  1-0  Βαλάντης Μπεκτάς
Μακροχώρι – ΜΑΣ Βεργίνας  4-1  Δημήτρης Παπακωνσταντίνου
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Κοπανού «10Star»  3-1  Θωμάς Σαμαράς
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  3-1  Άρης Κούκλας
Αχιλλέας Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας  2-2  —-

για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

*Να έχετε υπόψιν πως το σύστημα δεν επιτρέπει ψήφους από την ίδια IP. Μπορεί φαινομενικά να επιτρέπει αλλά ανά μία ώρα κάνει την εκκαθάριση και σβήνει τις επιλογές από το ίδιο PC ή από τον χώρο που ψηφίσατε με ασύρματο δίκτυο (π.χ. ένα καφέ ή το γραφείο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected