Κατηγορίες

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Κουφαλίων 1-1, 4-5 πεν (photos+vid)

Η απίστευτη πορεία του ΠΑΟ Κουφαλίων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και τώρα Κύπελλο Ερασιτεχνών συνεχίζεται!

Η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη πέρασε και από την Αλεξάνδρεια, παίρνοντας το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εκτός έδρας τον Κυπελλούχο Χαλκιδικής, ΠΟ Τρίγλιας.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη μένει εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης, στην οποία επιθυμούσε να συνεχίσει και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά, ωστόσο επιστρέφει και πάλι στην…Ημαθιώτικη πραγματικότητα.

Το παιχνίδι ήταν γκραν-γκινιόλ τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση και τελικά κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιώργος Κύρου απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Πέικου

Για τους γηπεδούχους, η απουσία του Αποστόλη Λίτσι φάνηκε σε μεγάλο βαθμό, καθώς έλειψε η ταχύτητα στη μεταφορά της μπάλας από τα πλάγια. Το γκολ του Μαντζούνη στα μέσα του πρώτου μέρους, έβαλε ακόμη πιο πολλά εμπόδια στην πρόκριση της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ωστόσο, η προσπάθεια των “πρασίνων” ήταν πολύ μεγάλη στο δεύτερο μέρος κι αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή.

Για τον ΠΑΟ Κουφαλίων των Ημαθιωτών Γιώργου Κύρου και Αντώνη Παπατζίκου, τα λόγια είναι περιττά… Μπορεί σήμερα να χρειάστηκε και η τύχη, αλλά ποτέ δεν μπορείς να προχωρήσεις στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις μαζί σου και αυτόν τον παράγοντα. Για ακόμη μία φορά, φάνηκε το πόσο δεμένη αγωνιστικά είναι η ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας κι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, κανείς δεν μπορεί να προϊδεάσει ποιο θα είναι το “ταβάνι” της!

Το φιλμ της αναμέτρησης

3′ Καλοζυγισμένο σουτ του Λαμπριανίδη, η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε

5′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόντα, απέκρουσε ο Καρακούτσης σε κόρνερ.

28′ ΓΚΟΛ! Ασίστ του Τσακίρη που είδε τον Μαντζούνη σε θέση για γκολ και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (0-1)

46′ Σουτ του Καφέ από καλή θέση, σωτήρια απόκρουση του Κύρου σε κόρνερ.

47′ Απευθείας εκτέλεση του κόρνερ από τον Καφέ, η μπάλα στο κάθετο(!) δοκάρι.

58′ Ο Πέικος σκόραρε με κεφαλιά μετά από γέμισμα, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το τέρμα ως off side

64′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Αλεξάνδρειας! Ο Αβραμόπουλος βρήκε τον Καφέ στην πλάτη της άμυνας, το πλασέ όμως του τελευταίου…ξύρισε το κάθετο δοκάρι του Κύρου.

73′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν χέρι σε σουτ του Αβραμόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Καστοριάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

84′ Ο Πέικος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Οι διαμαρτυρίες έντονες από πλευράς φιλοξενούμενων.

86′ ΓΚΟΛ! Ο Σαρηγιαννίδης ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε (1-1)

104′ Σπουδαία ευκαιρία για την ΑΕΑ, ο Σκούρα βρήκε απέναντι από τον Κύρου αλλά ο Ημαθιώτης γκολκίπερ έκανε την επέμβαση του αγώνα.

107′ Πάσα του Πιπιλιάρη για τον Καφέ, ο επιθετικός της ΑΕΑ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πλασάρει σωστά.

109′ Σπουδαία επέμβαση του Καρακούτση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόντα.

Η διαδικασία των πέναλτι (vid)

video από Alexandriamou gr

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (109′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Ιορδανόπουλος (56′ Σκούρα), Λαμπριανίδης, Πέτκος (69′ Γρηγοριάδης), Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

ΠΑΟ Κουφαλίων : Κύρου, Αϊβαζίδης, Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης (103΄Καζανάς), Θωμαΐδης (74′ Χατζηλασκαράκης), Μαργαρίτης, Μαντζούνης, Παπατζίκος, Χαλιλάι (63′ Χωραφάς)

*δείτε φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected