Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έτσι είναι τα αουτσάιντερ…; (vid)

Με δύο γκολ του Ρονάλντο που έγραψε ιστορία, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το σκορ στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, πήρε τη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα το «πάνω χέρι» για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δέκα παίκτες για μισή ώρα οι Βαυαροί.

Η τελευταία ήττα στην Μπάγερν στο Μόναχο στο Champions League είχε έρθει τον Απρίλιο του 2014. Η Ρεάλ είχε σκορπίσει τότε τους Βαυαρούς με 4-0 και έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια έφυγε ξανά νικήτρια από τη Βαυαρία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε στον θρίαμβο τους Μαδριλένους, που έχασαν τεράστια ευκαιρία να τελειώσουν από τώρα την πρόκριση, καθώς από τη στιγμή που η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες (61’ Μαρτίνεθ), ο Νόιερ ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο της.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν αρκετά στιβαρή και προηγήθηκε με τον Αρτούρο Βιδάλ. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, όταν ένα πέναλτι “δώρο” του Νίκολα Ριτσόλι κατέληξε πολύ ψηλά άουτ.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Πορτογάλος αρχισκόρερ της διοργάνωσης. Στο 47′ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ και έφτασε τα 96 γκολ στο Champions League και μετά από μία σωρεία ευκαιριών στις οποίες ο Μάνουελ Νόιερ έλεγε σθεναρά “όχι”, ήρθε το 2-1 με κεφαλιά.

Κομβική στιγμή στον αγώνα και η αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ στο 61′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά, αμφότερες στο κέντρο, αμφότερες σε προσπάθεια να σταματήσει αντεπίθεση του Ρονάλντο.

Ο “δάσκαλος” Αντσελότι ηττήθηκε από τον “μαθητή” Ζινεντίν Ζιντάν και πλέον η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” έχει ένα πολύ μεγάλο φαβορί, τους κατόχους του τροπαίου.

Συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Τιάγκο, Αλόνσο (64′ Μπερνάτ), Ρόμπεν, Βιδάλ, Ριμπερί (67′ Κόστα), Μίλερ (81′ Κομάν)

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (90+1′ Κόβατσιτς), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (59′ Ασένσιο), Μπενζεμά (83′ Ροντρίγκες), Ρονάλντο

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected