Κατηγορίες
Διάφορα

Μια ακόμη μεγάλη μάχη ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο “Draw” Cafe!

Η κρίσιμη ώρα είναι τώρα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στη Λεωφόρο (19.00 Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους έχοντας αυτή τη φορά πολύ μεγαλύτερο κίνητρο καθώς τώρα κρίνεται ποια από τις δύο θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πράσινοι θέλουν να αποδείξουν πως το παιχνίδι της Κυριακής αποτέλεσε μια κακή παρένθεση και πως με την βασική τους πλέον ενδεκάδα θα μπορέσουν να πάρουν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, στο Δικέφαλο του Βορρά έχοντας καλή ψυχολογία από την νίκη τους στο πρωτάθλημα θέλουν να επαναλάβουν μια αντίστοιχη εμφάνιση και εκτός έδρας.

Μεγάλη ήταν η ζήτηση που υπήρξε για τα εισιτήρια του αγώνα και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι ζεστή, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να θέλουν να σπρώξουν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη στη νίκη. Σημειώνεται πως στις εξέδρες θα βρεθούν και πολλοί σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ θέλοντας να παρακολουθήσουν παίκτες και των δύο ομάδων.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα των δύο προπονητών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα των ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πρόκειται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, από αριστερά ο Βιγιαφάνιες, από δεξιά ο Εμποκού και ο Κλωναρίδης στο πλευρό του Μπεργκ στην επίθεση της ομάδας.

Από την άλλη, ο Βλάνταν Ίβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, όπου στο τέρμα θα βρίσκεται ο Γλύκος, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι οι Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο και Μάτος. Από εκεί και πέρα ο Κάνιας που ξεκουράστηκε στο ματς πρωταθλήματος θα επιστρέψει, με τους Σάκχοφ και Τσίμιροτ να είναι μαζί του στα χαφ. Στις πτέρυγες θα είναι οι Ενρίκε και Μπίσεσβαρ, ενώ στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected