Διάφορα

O σπουδαίος ημιτελικός ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο “Cafe στο 90′”!

Στην κατάμεστη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό της περασμένης Κυριακής. Στο φόντο ο τελικός του Κυπέλλου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα απολαύσετε στο απόλυτο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Το άνετο 3-0 του «δικεφάλου του βορρά» στο ματς της Τούμπας για το πρωτάθλημα πριν από λίγες μέρες, δεν έχει να πει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως και στις δύο ομάδες να το έχουν ξεχάσει.

Η κόντρα των δύο συλλόγων μεταφέρεται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, ο πρώτος εκ των οποίων διεξάγεται σήμερα (19:00, Cosmote Sport 3 HD) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επαναφέρει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές έπειτα από τις δοκιμές που έκανε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή (δίχως να έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών στους οποίους έδωσε την ευκαιρία) δίχως όμως τον Λουντ που δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς από την πλευρά του, έχει τον Πρίγιοβιτς ξανά διαθέσιμο, όπως και τον Βαρέλα που τελικά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected