Κατηγορίες
Basket

Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Έδεσσα 34-47

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού με 34-47, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚEΜ.

Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από τον Ζαφειράκη Νάουσας εκτός έδρας με 55-51 μετά από εξαιρετική εμφάνιση, καθώς και από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας εντός έδρας με 35-49.

Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με αθλητές ηλικιακά μικρότερους. Η ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» παρατάχθηκε με μόνο δύο αθλητές γεννημένους το 2002 και οι υπόλοιποι ήταν του 2004-05. Αντίστοιχη εικόνα είχε και η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό κυρίως στην επίθεση. Ο ΓΑΣ κατάφερνε να σκοράρει με τους Τεντζέρη και Γάτσο, ενώ από τον Πανεδεσσαϊκό σκόραραν οι Συμεωνίδης Κεχαγιόγλου και Ζήμνας. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού μπροστά στο σκορ με 8-7.

Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες βελτιώθηκε θεαματικά. Ο ΓΑΣ έφτανε στο καλάθι με τους Παπαδόπουλο Γάτσο και Τεντζέρη, προσπαθώντας ταυτόχρονα να παίξει καλή άμυνα. Ο Πανεδεσσαϊκός με πρωταγωνιστή τον Συμεωνίδη, κατάφερε να κλείσει το 1ο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 26-24.

Στο 2ο ημίχρονο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» εμφανίστηκε πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του και με πρωταγωνιστές τους Τεντζέρη, Γάτσο και Παπαδόπουλο, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και τελικά την νίκη με 34-47.

Διαιτητής: Καραμανλής

Δεκάλεπτα: 8-7, 26-24 (ημιχ.), 30-39, 34-47 (τελικό)

Πανεδεσσαϊκός (Πούφλη) : Γιαρένης, Προφητηλιώτης, Νίκου, Ζήμνας 4, Σίπκας, Γατσούλης 1, Συμεωνίδης 18, Γρούιτσης, Κεχαγιόγλου 5(1), Γκόγλης, Μπέκτσης 2, Πασχαλίδης 4

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Γάτσος – Τσολάκης): Γάτσος 16, Βλαδίκας Χ. 2, Τεντζέρης Μ. Τεντζέρης Δ. 15, Ρέππας, Καφετζής, Ζαρμακούπης, Πασιαλής 2, Παπαδόπουλος 12(1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected