Κύπελλο Ελλάδος

“Πράσινο” προβάδισμα πρόκρισης! (vid)

Το…αίμα του πίσω για τα τρία γκολ της Τούμπας αλλά και σαφές προβάδισμα πρόκρισης πήρε σήμερα ο Παναθηναϊκός! Το γκολ του Λέτο στο 83′ αλλάζει τις ισορροπίες ενόψει Τούμπας.

Με λάτιν σκόρερ τον Βραζιλιάνο Μολέδο και τον Αργεντίνο Λέτο και ηγέτη των Μπεργκ των 2 ασίστ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα! Τεράστιες επεμβάσεις από τον Γλύκο.

Οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν 13 τελικές και πέτυχαν δυο τέρματα ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα γκολ στην διάρκεια του αγώνα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν καλά μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχαν ούτε μια τελική προς την εστία του Βλαχοδήμου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης από το 20′ και μετά όπου τα κράτησε μέχρι το τέλος. Σε αυτό βοήθησε και το γκολ του Μολέντο στο 21′ αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά καθώς ο Κουλούρης δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει την πράσινη άμυνα και ότι καλό γινόταν από τα πόδια των Ουάρντα, Ενρίκε.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ενρίκε δεν αμύνεται και χτύπησε με τον Χουλτ από τα αριστερά με τον Σουηδό να φτιάχνει αρκετές φάσεις έχοντας όμως κακή τελική προσπάθεια και στερώντας από τους πράσινους την ευκαιρία να βάλουν και άλλα γκολ.

Το τριφύλλι έδειχνε ότι δεν ήταν ικανοποιημένο από τη νίκη με 1-0 για αυτό και ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς και τον Λέτο με τον Αργεντινό να χρίζεται σκόρερ και να δίνει στον Παναθηναϊκό ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση με τους Μπεργκ, Ζέκα, Χουλτ να παίρνουν τον τίτλο του MVP από πλευράς πράσινων.

Και οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι τα οποία δεν είδε ο Σιδηρόπουλος. Ένα σε κάθε ομάδα για χέρι μέσα στην περιοχή και μία αγκωνιά εκτός φάσης του Κρέσπο πάνω στον Μπεργκ.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης,Ζέκα, Βιγιαφάνιες (86′ Μολίνς), Εμποκού, Κλωναρίδης (75′ Λέτο), Μπεργκ (90′ Μπεργκ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοβ (88′ Τσίμιροτ), Ουάρντα, Ενρίκε (58′ Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος (73′ Κίτσιου), Κουλούρης.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected