Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρεμιέρα με 308 συμμετοχές το “Marathon European Youth Cup 2017”

Έφθασαν τις 308 οι συμμετοχές, για το “Marathon European Youth Cup 2017” της τοξοβολίας, το οποίο θα ξεκινήσει την Δευτέρα του Πάσχα (17/04) στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Δήμος Μαραθώνα είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν, την κορυφαία διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί από την προσεχή Δευτέρα, έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν λοιπόν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες της τοξοβολίας έως 20 ετών, οι αυριανοί πρωταθλητές της τοξοβολίας, από 29 χώρες. Αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνισθούν στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων.

Χθες Μεγάλη Τρίτη και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η Εθνική μας ομάδα των Νέων συνέχισε την προετοιμασία της, συμμετέχοντας στο προπονητικό camp που έγινε στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο του ΟΑΚΑ «Ευαγγελία Ψάρρα». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συνεχίσει την προετοιμασία του αύριο Μεγάλη Πέμπτη και θα την ολοκληρώσει το Μεγάλο Σάββατο, στο προπονητήριο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Νέων 2017, στον Μαραθώνα.

Χορηγοί – υποστηρικτές του “Marathon European Youth Cup 2017” είναι: ο Δήμος Μαραθώνος, η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Τουρισμού, η alcatel enjoy.now, τα Coffee Island, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, το Ίδρυμα Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, η Performance 22,

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας είχε φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία στον ίδιο αγωνιστικό χώρο το “Marathon European Grand Prix 2015”, το οποίο είχε αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected