Κατηγορίες
Football League

“Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε” με την παραμονή! (photos)

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Κισσαμικός, που επιβλήθηκε στα Περιβόλια με 4-1 της Καλλονής, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου μπήκαν αποφασιστικά στο ματς κι έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Μαρτίνεθ (21’) και Κίκε (36’). Μία αδράνεια στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν αγχωτική τη συνέχεια μειώνοντας σε 2-1 με πέναλτι του Λαμπράκη στο 56’.

Ωστόσο ο Κισσαμικός… επανέφερε την τάξη στο ματς με τον Στογιάνοφ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ρεπετσά στο 80’ για το 3-1 και τον Μαρτίνεθ από εξαιρετική μπαλιά του Σελινιωτάκη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της χανιώτικης ομάδας.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (86′ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Νικόλτσης (75′ Βλάχος), Κίκε (63′ Μάντζης), Στογιάνοφ.

ΑΕΛ Καλλονής (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (83′ Γιώργου), Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Λαμπράκης (80′ Σοφιάνης), Γιουκαρής, Λίταινας, Σισέ (86′ Δικαιόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected