Football League

Στην 6η θέση με…οδηγό τον Φράγκο!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Σπάρτη που διέλυσε τον ΑΟ Χανιά με 3-1 έχοντας τον Φράγκο σε τρελά κέφια!

Όπως αναφέρει το isports.gr, ο επιθετικός των Σπαρτιατών αντικατέστησε τον Λώττα στο 73ο λεπτό και σε διάστημα 13 λεπτών πέτυχε δύο γκολ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του που την έφερε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς.

Η Σπάρτη επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Φράγκο να πετυχαίνει δυο τέρματα στο 75΄ και στο 87′ και να βάζει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στην άνετη νίκη επί των Κρητικών με 3-1.

Η ΑΕ Σπάρτη έχασε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, σε εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου (15′) και σε σουτ του Λώττα (20′) αλλά χαμογέλασε τελικά στο 33′. Ο Αναστασάκος έβγαλε την ασίστ και ο Μπουντόπουλος με σουτ βρήκε δίχτυα.

Στο 51′ ο ΑΟ Χανιά έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από σέντρα του Τσοκάνη ο Βανκεβάι δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να κάνει το 1-1. Στο 75′ και για ένα τέταρτο ο Μιχάλης Φράγκος έδωσε ρεσιτάλ! Στο 75′ έδωσε ξανά το προβάδισμα για την ΑΕ Σπάρτη με πλασέ ενώ στο 87′ σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άξιο αναφορά το γεγονός ότι ο Κραβαρίτης αγωνίστηκε τραυματισμένος με θλάση από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης αφού οι Λάκωνες δεν είχαν στο πάγκο άλλο τερματοφύλακα.  Και όχι μόνο αγωνίστηκε τραυματισμένος για 90 λεπτά περίπου αλλά αποσόβησε 1-2 καλές ευκαιρίες που είχαν οι Χανιώτες.

Συνθέσεις

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67′ Καρτσαμπάς), Λώττας, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Δρίζης (Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Ντούμος (69′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected