Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΛ – Απόλλων Λάρισας 3-2 (photos)

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/4) ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC ARENA με την ΑΕΛ να επικρατεί με 3-2.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο προπονητές Αντρέ Πάους για την ΑΕΛ και Σάκης Θεοδοσιάδης για τον Απόλλωνα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν μετά το Πάσχα, η μεν ΑΕΛ απέναντι στην Ξάνθη, ο δε Απόλλωνας απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Πριν την έναρξη του φιλικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Φανής Καντώνια η οποία απεβίωσε χτες. Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Ξενοφώντα Καντώνια, ενός από τα τρία αδέρφια της οικογένειας Καντώνια που ήταν στην διοίκηση της ΑΕΛ. Με αρκετές αλλαγές η ΑΕΛ στο σημερινό φιλικό, ενώ λίγες αλλαγές και για την πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα φιλικό υπο ιδανικές καιρικές συνθήκες και με περίπου 800 άτομα να το παρακολουθούν.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Ξενοδόχοβ, Καρατάσιος, Γκουλουζάντε, Γκαγιέχο, Ναβάρο, Ευμορφίδης, Ρέγιες, Τσακοπίνο, Μασαλέσα, Κόντορ, Άτσκα Ντονάλντο. Έπαιξαν και οι: Κουτογλίδης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ικάουνιεκς, Καπός, Μακρής, Κυρίτσης Θ.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μουταφτσίσκι, Ιορδανίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Διβανές, Σουλίδης, Κολοβός, Συράκος, Μανθάνο. Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Γιαννακόπουλος, Ανδρέου, Μάρκου, Ιβανίδης, Μηνάς, Καμπέρης, Σκούπρας, Γκουντρουμπής, Καρακατσάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected