Διάφορα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Στις 19:30 στο «Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (“Barok” Coffee Bar στην πιάτσα των ταξί στη Βέροια) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Από την άλλη, η Ένωση, έχει στόχο να πάει το ματς στα μέτρα της.

Ο Τάκης Λεμονής, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε στο αριστερό άκρο τον Ντε Λα Μπέγια και τον Ρέτσο, ενώ για την κορυφή της επίθεσης η λογική λέει ότι θα δούμε τον Ανσαριφάρντ.

Οπότε στο 4-2-3-1 του, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα κι οι Μποτία-Ντα Κόστα θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Φιγκέιρας και Ρέτσος (λογικά) θα είναι στα άκρα, με τους Ρομαό και Καμπιάσο να τοποθετούνται στον άξονα. Ο Φορτούνης θα είναι ο οργανωτής και σ’ αυτό το ματς, με τους Σεμπά-Μάριν να είναι στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ, προσανατολίζεται κι αυτός σε 4-2-3-1 με τον Μπάρκα στο τέρμα και τους Βράνιες-Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, ενώ οι Γκάλο-Ντίντακ θα είναι στα άκρα. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι στο κέντρο με τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Αραούχο, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Μάνταλος θα είναι στα άκρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected