Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής!

Ήταν δεδομένο ότι δεν θα αργούσε να κλείσει την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Πάρη Ανδράλα.

Ο λόγος για την Προοδευτική και τον πρόεδρο της, Νίκο Λεμονή ο οποίος από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της έχει κάνει βήματα προόδου και μόνο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα διαγράψει εξαιρετική πορεία στο β’ γύρο διατηρώντας το αήττητο αρκετών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, ο Νίκος Λεμονής έδειξε με τις μεταγραφές των Κανελλόπουλου και Πατσατζόγλου ότι θα κάνει δυνατό μπάσιμο, έγινε πράξη και ο ίδιος πήρε πάνω του το θέμα του προπονητή κάνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετή σκέψη ο γνωστός επιχειρηματίας κατέληξε στην απόφαση να δώσει τα σκήπτρα της τεχνικής ηγεσίας στον Νίκο Κωτσοβό.

Ο γνωστός σε όλους για τις γνώσεις του προπονητής, ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο και ήδη ξεκινάει δουλειά από μεθαύριο με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που τη νέα σεζόν ο κόσμος θα εξακολουθεί να χαίρεται να βλέπει και θα πρωταγωνιστήσει.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Νίκου Λεμονή έπαιξε το σπουδαίο βιογραφικό του Κωτσοβού, αφού είναι κάτοχος UEFA PRO ενώ έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε πάγκους μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης στο πλευρό του Βαγγέλη Βλάχου αλλά και στο πλευρό του Κρις Κοουλμαν στην ομάδα της Λαρισας.

Με αυτή τη κίνηση ο πρόεδρος Νίκος Λεμονής αποδεικνύει τις βλέψεις του για τη νέα σεζόν οι οποίες έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστικούς στόχους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected