Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σούταρε και η μπάλα βρέθηκε στα…2.000 μίλια!

Μια ερασιτεχνική ομάδα από την Σκωτία, η Μπανκς Ο’Ντι, είχε χάσει μία από τις μπάλες της σε αγώνα Νέων στο Αμπερντίν και αυτή ταξίδεψε τελικά 1.800 χιλιόμετρα μακριά!

Την απίστευτη ιστορία του ταξιδιού της μπάλας έφερε στο φως η βρετανική εφημερίδα «Mirror». Προφανώς μετά από κάποιο άστοχο σουτ ή απομάκρυνση η μπάλα έπεσε μέσα στον ποταμό Ντι, απ’ όπου κατέληξε στον Ατλαντικό Ωκεανό και τα ρεύματα την παρέσυραν μέχρι το νορβηγικό νησί Βάνα, όπου την βρήκε ο Τζόνι Μίκαλσεν.

Όταν είδε το όνομα της ομάδας πάνω στην μπάλα, αποφάσισε να επικοινωνήσει με την ομάδα τονίζοντας «Γεια σας! Προφανώς έχετε έναν από τους καλύτερους εκτελεστές μακρινών φάουλ στον κόσμο. Η μπάλα είναι λίγο βρώμικη μετά από τόσο μεγάλη απόσταση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί».

Σύμφωνα με το metrosport.gr, από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του βρετανικού συλλόγου, Τομ Έουαν, υποστήριξε ότι «δεν είχαμε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι καταλήγουν εκεί. Φυσικά, έχουμε προσκαλέσει τον άνθρωπο που τη βρήκε για μια φιλοξενία στις εγκαταστάσεις μας, όταν επισκεφθεί την πόλη, αλλά θα χρειαστεί να φέρει και την μπάλα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected