Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανοίγει ο δρόμος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο ότι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, «ανοίγοντας» έτσι την πόρτα της πιθανής μετακίνησής του στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το SDNA, έπειτα από τέσσερις σεζόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται πως πήρε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την απόφασή του στους ανθρώπους της Αθλέτικ για να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η απόφαση του Βαλβέρδε έρχεται να φουντώσει ακόμα πιο πολύ τα σενάρια που τον θέλουν να διαδέχεται τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλαουγκράνα είναι γνωστό πως έχουν τοποθετήσει τον Βαλβέρδε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψήφιους διαδόχους του Λουίς Ενρίκε και η απόφαση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα στη Βαρκελώνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected